Yksilöiden johtaminen

Yksilöiden johtaminen perustuu teeseihin: tulla nähdyksitulla kuulluksi ja huomioida tunteet. Tarkoituksena on, että yksilöt kokevat olevansa hyvässä vuorovaikutuksessa johtoon ja heidän mielipiteillään on merkitystä. Yksilöiden johtamisessa on tärkeää ymmärtää, että jokainen yksilö on erilainen ja oppivat eri tavalla, ei pidä ajatella ihmistä koneena vaan persoonana, jolla on tunteet ja omat arvomaailmat. Johtajan on hyvä asettaa tietyt raamit yksilöille mutta antaa kuitenkin tilaa luovuudelle, joka ei varmasti ole helppoa, koska olemmehan erilaisia. Osa tarvitsee sääntöjä, toiset vihaavat näitä. Olemme sitä mieltä, että johtajan on ensiarvoisen tärkeää omattava hyvät vuorovaikutustaidot, sekä olla hyvä ihmistuntija. 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *